Announcement

Collapse
No announcement yet.

Build ur own pedalboard

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    waaah sip, thanks berat bos! sedang nyoba bikin nih, eneg ngeliat pedalboard merk boss yg keren tp harganya 1 juta lebih, hahahaaa

    Comment


    • #32
      Originally posted by rzqmrf View Post
      thank's buat mas Harihandoyo berkat tips nya akhirnya bisa juga bikin pedalboard. Dari pada beli mendingan bikin murah meriah dan puas.

      Bahan:
      Papan Bekas Meja
      karpet ---> 30rb/meter ( kbnyakan belinya :P)
      list alumunium -----> 15rb
      lem aibon ----> 4rb (buat lem karpetnya)
      handle pintu -----> 4rb
      colokan -----> 15rb
      velcro ----> 80rb (paling mahal Y__Y)

      Total 148rb ( gara" karpet neh )

      karpetnya beli dimana ya bro??
      karpet apa namanya??

      Comment


      • #33
        pedalboard ane : gratis

        papan bekas lemari punya adek gw --> gratis
        velcro untuk nempelin efek, nemu di gudang punya bokap, ada banyak --> gratis
        stop kontak --> gw punya 1 di kamar nggak kepake, tp rencana mau ganti soalnya kegedean
        We're gonna live forever

        Comment


        • #34
          pedal board versi gw,haha

          pake papan tulis white board

          masih belom kelar sih, bingung, mo dipasang karpet atau nggak, kalo pake karpet, nempelin efek nya lebi gampang, tp gw lebih suka putih, biar keliatan bersih.

          dan velcro nya msh blom dipasang, soalnya gw masih mo beli bbrp pedal lagi.
          watch my video at

          http://www.youtube.com/watch?v=Sq70I9jq_C4

          Comment


          • #35
            ini pedalboard dan hardcase gw (ngepin keuyy..biar ngejreng norak en dilirik gadis2 pas manggung )

            nggak pake lis aluminium karena om gw yang juga seorang tukang kayu ngelekatin papan2 nya pake campuran lem (nggak tau lem apa) ama semen dikit..(katanya si lebih kuat),baru dipaku....

            plus..neon biar ajub2
            HARD as a ROCK
            HEAVY as a METAL

            Comment


            • #36
              Originally posted by rzqmrf View Post
              thank's buat mas Harihandoyo berkat tips nya akhirnya bisa juga bikin pedalboard. Dari pada beli mendingan bikin murah meriah dan puas.

              Bahan:
              Papan Bekas Meja
              karpet ---> 30rb/meter ( kbnyakan belinya :P)
              list alumunium -----> 15rb
              lem aibon ----> 4rb (buat lem karpetnya)
              handle pintu -----> 4rb
              colokan -----> 15rb
              velcro ----> 80rb (paling mahal Y__Y)

              Total 148rb ( gara" karpet neh )
              itu karpetnya pake karpet apa bro?
              belinya dimana ya?

              kalo bagian bawah pedalboard dikasih bahan apa ya bro?
              kalo bagian atasnya pake velcro yang halus kan? atau karpet khusus? *bingung*
              terus bagian bawah(dasar)nya dilapisin bahan apa?
              kata orang2 pake karpet buat speaker ya? namanya apa dan beli dimana ya?
              terus kalo bagian bawahnya mau gua kasih bahan karet gitu misalnya beli dimana ya bahan karet gitu?
              sama pengen gua kasih kaki kaki, beli dimana ya kaki2nya?
              ohia tempat beli velcro yang banyak pilihan warna dimana ya di jakarta, bekasi, sama surabaya?

              mohon pencerahannya

              Comment


              • #37
                One should never take more.

                Eliminating such casts is almost always possible. The contraction of smooth muscle tends to be slower than that of striated muscle. Viagra click here I tested it out and my date was tottally satisfied.I ALLREADY enjoy my life but to bring joy to her is a great gift.plus with the dollars we save we can afford to go out. Strains of the abdominal muscles are painful and difficult to manage if they occur close to ribs, pubic bone or hipbone.
                Have been on Tramadol for 7 months--during illness and then post-op. Then switched to 35 tramacet, chopped into halves, taking them every 5 hours to try to replicate the slow release pill. The past 2 months I've been reducing drug intake as frequently as possible to get down from 250 mg daily. Was down to 1x100 mg slow release daily. Sweats started immediately, as did the jaw clenching and anxiety and aggression/mood swings. No sleep. Levitra Professional - http://star-netmed.webs.com Then came the Masters and Johnson era, when therapists emphasized techniques that couples could work on together. Dapoxetine is currently in the process of being approved in other European countries and the United States where it is currently at phase three for approval by the Food and Drug Administration (FDA). A further subdivision of Type II fibers is the IIa (fast-oxidative-glycolytic) and IIb (fast-glycolytic) fibers. The unbounded wildcard parameterized type is assignment compatible with all instantiations of the correspinding generic type. Assignment of another instantiation to the unbounded wildcard instantiation is permitted without warnings; assignment of the unbounded wildcard instantiation to another instantiation is illegal.

                Skeletal muscles, such as those in your arms and legs, only work when you think about making them work. Neither of these cases is overly useful, yet they are permitted. Vardenafil click here This type of medication is frequently used for individuals that are suffering from depressive conditions.
                Coronary Artery Disease Congestive Heart Failure Valvular Heart Disease Anatomic Deformation of the Penis Peyronie's Disease Multiple Myeloma Obesity Hypertension Diabetes Mellitus Prostate Cancer Enlarged Prostate Low Testosterone Thyroid Disease Atherosclerosis Liver Disease Kidney Disease Stroke Depression Anxiety Schizophrenia Spinal Cord Injury Endocrine Disorders Sickle Cell Anemia Leukemia If you do then it is strongly recommended that you consult your doctor before taking any medication that is similar to Kamagra/Kamagra-Plus Dissolve one tablet of Kamagra Effervecent in a glass of water. Content on this website is provided for education and information purposes only. Vardenafil here The answer is: Yes, it is possible. Approximately 27-34 percent of men between all age groups get affected by PE.

                Comment


                • #38
                  Build ur own pedalboard

                  Youre a regular Tim The Tool Man

                  I always intended to build a pedalboard, but my innate laziness got the better of me. Keep us posted on progress.
                  рабочая зимняя обувь мужская купить

                  Comment

                  Working...
                  X